Akce v roce 2001 BBCCKoloPepa023.gif (18664 bytes) BBCC
datum zkratka pozv hist foto místo konání nocleh zajišťuje poznámka bude?
bylo?
12.-14.1. BSBB clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce není a nebude :-( Lochov domek clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJája běžky, sjezdovky bylo :-)
2.-4.2. PPP clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Paseky u PP - Krkonoše chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiPospíšiláci běžky, sjezdovky, prkna bylo :-)
3.3. KokoNeŘíp clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce není a nebude :-( Kokořínsko ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš kolo bylo :-)
17.-25.3. Montafon II. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Rakousko - Vorarlberg chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni sjezdovky, prkna bylo :-)
17.3. BuBuDa clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce okolí Říčan ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš kolo bylo :-)
7.4. OkoHoBu IV. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce OKOř + v HOuslích BUřty jak kdo clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiHanka
clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVrstevnice
již IV. ročník bylo :-)
13.-16.4. VeJaVo II. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce není a nebude :-( Sušice ubytovna clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailPfyzik velikonoční Otava bylo :-)
27.4.-1.5. PraSká III. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Lochov domek clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiFialáci nepálení čarodejnic a Survival II. bylo :-)
18.-20.5. Benešov II.
alias DéDéEr
clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce není a nebude :-( Benešov n.P. / DDR barák, stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiKalivodi   bylo :-)
26.5. Král Šumavy není a nebude :-( clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Šumava ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš nešlo o akci BBCC bylo :-)
1.-3.6. Bouřňák clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce není a nebude :-( Krušné hory chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ
clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailPetr Kala
kola [+AquaCentrum.de] bylo :-)
15.-17.6. Mekka clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Jizerky - Šámalova bouda chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVelkejPepa Mekka cyklistů bylo :-)
30.6.-15.7. Korsika clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce ostrov Korsika stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVrstevnice
clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailAdventura
na kolech s odkaz nac.k.Adventura bylo :-)
29.6.-14.7. Skotsko clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci není a nebude :-( není a nebude :-(   stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVrstevnice
clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailAdventura
na kolech s odkaz nac.k.Adventura STORNOváno
27.7.-4.8. Ohře clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky (od OAJe) z akce voda BBCC stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ   bylo :-)
10.-12.8. Dýmník aneb Cihelna IV. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce u Krásné Lípy domek clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailZuzka na Zuzanu k Zuzaně bylo :-)
24.-26.8. Ukrajina II. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Svučice chaloupka, beton clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiKalivodi   bylo :-)
7.-9.9. Slzy IV. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Vojníkov u Písku chata, stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrč slzy na soutoku bylo :-)
14.9. 4* není a nebude :-( clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce pizzeria "U 14 pomocníků"  ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr, Taťka, Brč 4. narozeniny BBCC bylo :-)
22.-23.9. BabLeNaVo clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci není a nebude :-( není a nebude :-( Lužnice stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ Babí léto na vodě STORNOváno
27.-30.9. Počátky II. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Počátky pension clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiDorka 4 dny (28.9. svátek) bylo :-)
5.-7.10. PoViVoda clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci není a nebude :-( není a nebude :-( Vltava stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ   STORNOváno
13.-14.10. KoloBěžky II. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Krkonoše hájenka clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVelkejPepa   bylo :-)
27.-28.10. Devast clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce Devastace Daněčkova sídla barák, stany clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailJ.Daněček práce všeho druhu vítány bylo :-)
3.11. WC III. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce opět Berounka! ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ Water Close III. bylo :-)
17.11. Nouzov clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce od OAJe Křivoklátsko ne  clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiHanka   bylo :-)
1.12. MiVaSi IV. clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci clickni si na mě - a ukážu ti History z akce clickni si na mě - a ukážu ti Fotky z akce pražské parky,
pizzeria "U 14 pomocníků"
ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr, Taťka, Brč Mikuláš + Vánoce + Silvestr bylo :-)
26.12. Štěpán není a nebude :-( není a nebude :-( není a nebude :-(       na Štěpána bez Štěpána a opět bez BBCC tradičně nic nebylo - tedy Štěpán byl opět bez BBCC
30.12. David clickni si na mě - a ukážu ti pozvánku na akci není a nebude :-( není a nebude :-( Prokopské údolí na kole nebo Šárka na běžkách ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ   tradičně nic nebylo - tedy Štěpán byl opět bez BBCC

malá nápověda:

po clicknutí na ikonu se stane
ikonou hyperlinku za názvem akce clickni si na mě v řádku příslušné akce - a ukážu ti pozvánku na akci zjeví se pozvánka na akci
ikonu history-book clickni si na mě v řádku příslušné akce - a ukážu ti History z akce (HTM) zjeví se history z akce
ikonu obrázku clickni si na mě v řádku příslušné akce - a ukážu ti Fotky z akce zjeví se obrázky z akce
JménoNějakéhoČlověka
za malou ikonou hyperlinku
clickni si na jméno za mnou v řádku příslušné akce - a ukážu ti podrobnosti zjeví se privátní stránka toho člověka
NázevNějakéFirmy/Cestovky
za malou ikonou hyperlinku
clickni si na jméno za mnou v řádku příslušné akce - a ukážu ti podrobnosti zjeví se stránky této Firmy/Cestovky
JménoNějakéhoČlověka
za ikonou e-mailu
clickni si na jméno za mnou v řádku příslušné akce - a pošlu e-mail pošle se e-mail tomu člověku
nějakého smajlíka bylo :-) nebylo :-( určitě bude ! skoro určitě bude snad bude, ale zatím se neví, zatím se spí... :-) nestane se nic

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - na hlavní stránku
správce stránky:  odkaz naHonza Brč
e-mail:  Brc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
19.06.2012