Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
DéDéeR
se koná ve dnech
18.–20. 5. 2001.


mapka
(se po clicknutí zvětší)

PointBlue4.gif (217 bytes) Cesta na akci:
přes Mělník na Českou Lípu a pak na Děčín anebo rovnou na Děčín - Benešov nad Ploučnicí je 9 km východně od Děčína.

Bydlíme hned vedle školy a když se na nás zeptáte kohokoli - poradí Vám. A kromě toho, pokud se ztratíte, nezapomeňte se držet hesla "Bez mobilu do přírody nelez!"

PointBlue4.gif (217 bytes) Ubytování, co s sebou:
karimatky, spacáky, stany (v domě jsou k dispozici 4 postele a po podlaze jak se kdo vejde). Kdo se nevejde musí do stanu ev. do boudičky co mají na letní spaní naši kluci. Tam je palandička i postel s pérováním, ale dost prohnutá, no zkrátka žádný komfort, ale na druhou stranu........ Možná ovšem boudičku zabere omladina.

PointBlue4.gif (217 bytes) Jídlo a pití:
  vezměte si něco na pátek večer. Pokud nás nebude v pátek večer příliš, můžeme grilovat na grilu, při větším množství lidí by to dlouho trvalo a při čekání bychom se uslintali. Kuřátka a masíčko na gril zajistím podle počtu. Možno též opékat buřty, to jde rychle.
 
sobota: něco na snídani - lednička (dokonce 2) k dispozici oběd na trase večeře "U madony" cca 1 km před Benešovem na trase domů. Vaří tam skvěle.
 
neděle: něco na snídani, oběd někde, večeře každý sám doma v kruhu své rodinky
čaj a káva a cukr free.

PointBlue4.gif (217 bytes) Program:

Sobota

Alle nach DDR!!!

Po brzkém ranním vstávání bude následovat vyplnění celního prohlášení a odjezd, neboť trasa je dlouhá a při cestě zpět je nutno poschovávat nakoupené dětské botičky a boty vůbec, důmyslně ukrýt dětské prádlo,  obtočit se záclonou. a v neposlední řadě vyplnit řádně všechny kolonky celního prohlášení, abychom nevzbudili podezření, že snad něco pašujeme.

Trasa: 
I. pro sportovce:
rovnou na kole z Benešova - podél Ploučnice - před Děčínem je nutno jet kousek po silnici, protože cesta kolem vody je tu přerušena. Projet Děčínem k Tyršovu mostu (barevná mapka Děčína pro vedoucího skupiny bude poskytnuta, pro ostatní černobílý xerox). U Tyršova mostu bude parkovat jádro BBCC svými označenými vozidly a vehikly. Trasa pro sportovce celkem cca 70-80 km.

II. pro jádro:
autem popojedeme do Děčína na parkoviště na nábřeží u Tyršova mostu. Kdo pojede ráno z Prahy, může jet rovnou sem. Předpokládaný odjezd na trasu odsud je 10:00 hod. a připomínám, že na nikoho se  jako obvykle nečeká!!! Ale teď vážně - trasa je dlouhá cca 55-60km a chceme-li si ještě užít ... musíme se včas vrátit. Rovnou u Tyršova mostu začíná cyklotrasa podél vody - tedy selanka - rovinka - asfaltíček (tedy hlavně v Německu, za Děčínem to ještě trochu drncá po panelech a je trochu bahýnko). Jedeme takto až na Königstein -  renesančně barokní pevnost na Stolové hoře založená  ve 12. století jako český pohraniční hrad- možnost prohlídky - v současnoti je tu muzeum zbraní. Od vody je sem nutno vystoupat, ale pak už pojedeme domů po náhorní plošině (kdo to říkal důvěřuj, ale prověřuj? ) na Rosenthal a přes Sněžník a pak už jen stále dolů a dolů (to budeme trénovat dlouhé sjezdy na Korsiku) až k Tyršovu mostu.

III. pro paďoury a indisponované:
vezmu to zkrátka - pojedou zpět opět podle vody, hezky zlehýnka a neunaveni dojedou k Tyršovu mostu. Nenastoupají však ani 5m.

Oběd je plánován před vstupem do DDR - v Dolním Žlebu v hezké hospůdce i se zahrádkou, kde se všichni vejdeme a pokud si dáme hotovky, prý se najíme rychle.

Večeře jak bylo zmiňováno - "U madony" v Malé Veleni.

Neděle

Trasa cca 26 km, pokud pojedeme z Benešova rovnou na kole tak 45 km - čedičové varhany - Prácheň - nejstarší geologická rezervace v ČR.

Rozhodnutí ponecháme na neděli ráno, jak se kdo bude cítit zda na dlouhou trasu či kratší.

Obědové možnosti nezmapovány - budeme improvizovat, ale neměl by to být problém.

Na všechny se moc těšíme, dejte vědět, kdo přijede (kdo v pátek, kdo v sobotu, kdo v neděli atd.), ať víme kolik asi piv obstarat (bude se pít Březňák) a ostatní druhy alkoholu - co kdo přiveze. 
Doufáme, že se zúčastníte v hojném počtu, alespoň jako minule, aby se naše babička, které se tahle akce před 2ma lety velmi líbila a moc se těšila na tu letošní, které se už nedočkala, mohla dívat shora z ještě větší výšky než minule z okna.

PointBlue4.gif (217 bytes) Telefony:
  mobil  Karel: 0602 202132
  mobil  Gábina: 0603 418386

S Pepovým "Šlapej dál" odkaz naKalivodi


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
15.05.2001 10:35