Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Počátky II.

BBCC

se koná ve dnech : 27.–30. 9. 2001

Úvod:
Tak nakonec vyšla možnost, užít si tří volných dní koncem září v Počátkách. Věřím, že sv. Petr se konečně umoudří a počasí se vylepší. Akce začíná ve čtvrtek 27.9., počítám, že okolo 17:00 bych měla už být na místě, a končí v neděli 30.9.2001. 

Program:

pátek: oblíbená trasa do Telče  (jsou různé možnosti, jak se do Telče dostat, trasa může být kratší i delší, po silnici nebo terénem), dohodneme se na místě a podle počasí a nálady. Odjezd by měl být nejdéle v 10:30! To znamená, že by měl být plánovaný na 10:00! 

sobota: Česká Kanada – představu trasy mám, ale záleží hodně na počasí a náladě, je možné, že buď všichni nebo část se přesune o kousek dál auty. Opět by měl být odjezd na 10:00!

neděle: kraj mezi Pelhřimovem a Humpolcem. Ráno by bylo balení a pak s auty přejezd k Motelu na trase mezi Humpolcem a Pelhřimovem (při cestě do Počátek si ho můžete všimnout, je po pravé straně, je skoro nový, mezi rybníky a dobře tam vařej!). Tahle trase není projetá, ale lze různě improvizovat podle mapy. Délka záleží opět na počasí a na tom, jak rychle se po ránu zabalíme a vyrazíme.

Cesta na akci:
(ti, kteří již Počátky a penzion Zmeškal navštívili, mohou v klidu tuto pasáž přeskočit.)
pro ostatní: z Prahy po dálnici D1 směrem na Brno až na 91km, kde je sjezd na Humpolec.
Na sjezdu zabočit doleva  na směr Pelhřimov, skrz Pelhřimov projet v podstatě rovně směrem na J. Hradec a u benzínové stanice ostře doleva na Horní Cerekev. Dále by měly být značené již Počátky. Takže postupně projedete Rynárec, Houserovku, Janovice, Veselou, Polesí a další jsou již Počátky. Cesta trvá asi hodinu a tři čtvrtě, ale je lepší mít trochu rezervu. Penzion Zmeškal: ten se najde poměrně jednoduše – po příjezdu do Počátek – na první křižovatce (hřbitov vlevo) – dáte na stopce přednost úplně všem směrům a pojedete rovně po dlážděné ulici   Horní ul. - na konci vlevo je dům, kde je dole samoobsluha se jménem Zmeškal a v prvním patře penzion (několik pokojíčků, postýlek, záchůdků, apod.). Jste tedy na místě! Pokud zapomenete skoro všechno, zkuste si zapamatovat, že se jedná o Počátky u Jindřichova Hradce a jméno Zmeškal (to by mělo stačit)!

Ubytování:
postýlky (asi 13x), podlaha většinou s kobercem (počet si netroufám odhadnout), podlaha bez koberce, za dobrého počasí zahrada, kde se dá spát pod širákem nebo ve stanech.
Myslím, že tentokrát zvolím metodu, kdo přijede dřív, ten si může postýlku obsadit! Kdo přijede později, může si obsadit, co zbyde, nebo za úplatu někoho přesunout z postýlky někam jinam!
To už záleží na každém z Vás.
Bohužel postýlek bude míň, část penzionu je na rok pronajata mongolské rodině (prý jsou tichý a milí)! Tak na nás zbývá postýlek jen osm! V případě slušného počasí bude asi lepší se vybavit i stany a event. využít možnosti spát na zahradě!

Cena:
za postýlku za celý pobyt je 100,-Kč
spaní na zemi 50,-Kč
spaní mimo penzion 0,-Kč

Cena penzionu je stále ještě dost vysoká a já zbytek uhradím z fondu, který mám jako vlastník a který stejně jako již roky předcházející, nestačím vyčerpat, protože trávím většinu času na akcích BBCC!

Jídlo a pití:
zákaz požívání přivezených potravin a alkoholu – povinný nákup v samoobsluze!

Ještě zjistím, jak bude v těchto dnech otevřeno, abychom nakonec nezůstali o hladu a žízni!

Otvírací doba samoobsluhy:
Pátek 8:00-11:00
Sobota 7:00-12:00
Neděle 8:00-11:00   

Kontakt - telefony:

mobil  Dorka / Eurotel: 0602 508252
mobil  Dorka / Paegas: 0605 167732

PointRed2.gif (695 bytes) Přihlášení:
kdo budete mít zájem o tuto akci a víte, že se jí zúčastníte, 
mejlněte prosím 
na @dresu poslat E-Maildoris.m@iol.cz

PointRed2.gif (695 bytes) kdo - kolik lidí přijede
PointRed2.gif (695 bytes) kde byste rádi spali
PointRed2.gif (695 bytes) kdy přijedete, kdy odjedete

všechny zdraví
odkaz naDorka


originální pozvánka od Dorky je ke stažení zde

Odkazy na starší sestru této akce:

rok pozvánka history fotky
1999 clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTory z akce clickni si na mě - a ukážu ti OBRÁZKY z akce

odkaz naHonza Brč


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
18.09.2001 12:01