Akce v roce 2005 co to je todleto, to je logo BBCC? BBCC
kdy krycí název pozv
clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci
hist
clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce
foto
clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce
kde kam kudy nocleh starač[ka] se čímto poznámka bude?
bylo?
1.1. Ohňostroj I. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Mánesův most ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr ohňo   bylo :-)
8.1. NoPiTur III. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Čimice ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVPepa
clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr
pinkponko novoroční pinkponkový turnaj bylo :-)
15.1. Blesk nebude clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce nebude západní okraj Prahy ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo   bylo :-)
22.1. Parky neparky clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce nebude Praha a okolí ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo   bylo :-)
19.2. Prokop IV. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Prokopské údolí ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ cyklo memoriál Taťky Kalivody bylo :-)
5.-12.3. Montafon VI. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vorarlberg - Rakousko pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni lyžoprkno   bylo :-)
26.3. MontBlanc clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude nebude (50x na) Petřín ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr pěšo odloženo na neurčito odloženo na nurčito
9.4. YoOkoYoBu clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce opět na Okoř ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo Yo Okoř, Yo Buřty,
tradiční zahájení cyklosezóny
bylo :-)
16.4. JZPhy nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce JihoZápad od Prahy  ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš  cyklo bez publicity - out of BBCC bylo :-)
16.4. Okoř nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce už zase Okoř  ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiPP cyklo bez publicity - out of BBCC bylo :-)
23.4. MnichMach clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Mnichovice - Praha ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailMachna cyklo   bylo :-)
30.4. Skoch I. nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce z Hájů  do Skochovic  ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailKúča cyklo   bylo :-)
30.4. 100 JKm IV. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude nebude z Kolína do Prahy  ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo 100 jarních kilometrů odloženo na nurčito
6.-8.5. Smrž clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Smržovka - Jizerky chata clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailKúča cyklo   bylo :-)
20.-22.5. LetoKruHy clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Krušné hory chata ČAV clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš  cyklo Let Krušné hory (ještě na jaře) bylo :-)
4.-11.6. Magistr clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Beskydsko-karpatská magistrála tak různě clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo   bylo :-)
25.6. RyMly clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Východopražské rybníky a mlýny ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailJedličky cyklokoupáňo šumavské scenérie u Prahy bylo :-)
1.–10.7. Příbrňí clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude nebude asi severně od Brna něco  clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš ničím původně Orava, nakonec nic nebylo, pokud vím
2.–6.7. Romantika nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vysočina pension  clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiGábina cyklo bez publicity - out of BBCC bylo :-)
29.7.–7.8. WasserCro clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Chorvatsko určitě  clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr vodo sladká (tedy jako neslaná) voda bylo :-)
11.8. Gross Glockner nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Rakousko určitě clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailKúča cyklo kuriozita - ne akce BBCC bylo :-)
12.-14.8. Planá nebude nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Planá - Česká Sibiř stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ cyklo bez publicity - out of BBCC bylo :-)
12.-21.8. Slovinsko clickni si na mě - a ukážu ti pokyny k zájezdu nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Slovinským Krasem k Jadranu s c.k. Adventura stany clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiPP cyklo bez publicity - out of BBCC bylo :-)
2.-4.9. SlavLes nebude nebude nebude Slavkovský les pension  clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVPepa cyklo odloženo na 26.-28.5.2006 odloženo na nurčito
10.9. Skoch II. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci možná bude, možná nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce zase z Hájů  do Skochovic ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrzi cyklo   bylo :-)
13.9. Folimanka Blues clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce klub Vagón ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailKúča rocko comeback hudební skupiny (nejde o akci  BBCC) bylo :-)
16.-18.9. Benešov IV. nebude nebude nebude Benešov nad Ploučnicí domek clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiGábina cyklo odloženo na neurčito odloženo na nurčito
28.9. 8. narozeniny clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci možná bude, možná nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Prokopské údolí, pak
hospoda "U Zábranských"
ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ+clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrzi pivo,... o 14 dnů později,
tentokrát i cyklo
bylo :-)
30.9.-2.10. ŽelHo clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci možná bude, možná nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Železné hory chatky clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš cyklo   bylo :-)
15.10. WC VII. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci možná bude, možná nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Opatovický kanál ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJarouš vodo   bylo :-)
22.-23.10. Berounka clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude nebude Berounka chatky clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ vodo nocleh v kempu Višňová - letos zrušeno letos zrušeno
27.-30.10. Hartmanice clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci možná bude, možná nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Šumava pension clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailMachna cyklo (28.10. svátek) bylo :-)
9.11. Saloon I. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce nebude hospoda Sparta, Nad Královskou oborou 11 ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrzi pivo   bylo :-)
17.11. Mahulena clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce ze Stodůlek na Smíchov  ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ cyklo

 

bylo :-)
3.12. SOPr clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Severní okolí Prahy ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ cyklo   bylo :-)
4.12. Folimanka Blues clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci spíše nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Slamník ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu e-mailKúča bigbošo nejde o akci BBCC bylo :-)
10.12. MiVaSi VIII.
NePeče
III.
clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Bílá hora - Hvězda,
hospoda Libocká studna
ne odkaz naBrč, Jája punčo - pěšoběho - oslavo Nepetsche aneb OdPunčeKPunči, za ním v těsném závěsu MiVaSi bylo :-)
26.12. Štěpán clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce po třech pražských vyhlídkách ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiOAJ pěšo na Štěpána opět bez Štěpána
...ale s
BBCC
bylo :-)
31.12. Silvestr asi nebude asi nebude asi nebude zatím se neví  ne se uvidí oslavo   asi nebude

nápověda: co to je tady všude ty ikony? a co znamenají vpravo ti smajlíci?

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - na hlavní stránku
správce stránky:  odkaz naHonza Brč
e-mail:  Brc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
12.08.2015