Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Mahulena

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná dne : 17.11. 2005
Ve čtvrtek, 17. listopadu 2005,  je státní svátek (má ho nějaká Mahulena) a tudíž volný den. Kdo pro ten volný den nemáte jiné využití, pojeďte na kolo. Sraz bude v 10:00 hod na stanici Metra Stodůlky (jako o narozeninách). Jako obvykle se na nikoho nečeká.
 
Trasa bude opravdu jen podzimně vyjížďková, žádné závody. Nejdůležitější bude, že o překonání vrstevnic se nám postará samo Metro hned na počátku, protože pak už pojedeme jen po rovině nebo dokonce jen z kopce. Nejdříve pojedeme po silničkách přes Třebonice a Jinočany do Dobříče. Pak lehce vstoupíme na krátko do terénu a přes Prostřední Mlýn pojedeme do Chýnic. V Kuchaři či Trněném Újezdu si někde můžeme dát první lehké občerstvení a Karlickým údolím sjedeme do Dobřichovic (cca 22 km). Tady by se mělo konat občerstvení důkladnější.
 
Z Dobřichovic se budeme vracet do Prahy známou berounskou cyklostezkou : Mokropsy, Černošice, Radotín, Lahovičky, Metro - Smíchov (42 km).  Tady bude první oficiální konec výletu. Druhý a definitivní konec bude až na Letné (47 km) a vyhodnocení pak můžeme provést v hospodokavárně Těsně vedle Burundi. Kdo by si tu chtěl večer nechat kolo, má možnost ho odložit u mne v garáži.
 
Vezměte si sebou určitě osvětlení, protože dny jsou nyní již proklatě krátké a nějaké to sousto či srk, kdyby bylo v hospodách posezónní pusto. Ani teplé rukavice v Karlickém údolí nebudou zbytečným přepychem. Podrobnosti ostatně můžeme probrat na prvním Saloonu BBCC ve středu 9.11.2005.
 
Na hojnou účast a vaše telefonické či mejlové přihlášky se těší

 odkaz naOAJ
info@oaj.cz

MOB : 603 553 970


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
07.11.2005