Akce v roce 2010

Brtsch Pro BBCC

kdy název pozv hist map foto kde kam kudy nocleh clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostičí to jak to poznámka bude?
bylo?
6.-13.3. Montafon XI. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vorarlberg - Rakousko pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni lyžo-prkno lyžo-prkno klouzačo-kráječská akce bylo :-)
10.4. OkoChap XIII.   clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce z Chapadla přes Okoř do Chapadla ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo-tanco před posvatební oslavě bylo :-)
22.-23.5. Rabštejn clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Rabštejn nad Střelou ranch clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiPP cyklo a pěšo na ranči u nejmenšího města na světě bylo :-)
11.7. Český Brod clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Český Brod a okolí ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailKešu, Iveri básňo-cyklo šokující snoubení básnění s cyklistikou aneb Petit Chateau na kole bylo :-)
10.-12.9. Maxov clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci       Jizerky chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo   nebylo :-(
25.-28.9. Hojsovka clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Šumava pension clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo Hojsova stráž - pension Družba bylo :-)

vzkazy:

nápověda:
 co se stane, když clicknu na nějakou ikonu,
 co znamenají ti různí smajlíci

poznámka:
 na stránkách akcí
BrtschProBBCC vystavuji akce, které organizuji já nebo někdo, s kým se dohodnu, že jeho akce zde bude vystavena. Anebo někdo jiný :-)


přejít na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 08.04.2013