Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Tuhoň
Vláďa Čihák - oslava padesátin

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná ve dnech : 21.–23. 11. 2003
ale hlavně v sobotu 22. 11. 

Úvod:
Ahoj lidi,
Vláďa Čihák usoudil, že oslava jeho padesátin v rámci
BBCC byla nedostatečná a nedůstojná významu této události. Na vině sice byla časová (či lépe světelná) tíseň, která nás donutila opustit vlídné prostředí zbraslavské Barabizny, ale to nic nemění na tom, že se cítí býti z tohoto pohledu neuspokojeným. Proto navrhuje druhé kolo oslavy, samozřejmě opět spojené s koly. Vymyslel si proto mimořádnou akci TUHOŇ.
Zve nás všechny na tuto sobotu 22.11.2003 do Medonos. Návod k cestě pro toho, kdo tam snad ještě nebyl je v pozvánce na akci letošní Medonosy. Samozřejmě, kdo chce přijet už v pátek navečer, bude jen vítán (ale také asi i zneužit k pomocným pracím při přípravě pokrmů na příští den, při přípravě dřeva atd.) Nácvik společenského večera bude ovšem také součástí zmíněných prací.

Program:
Zahájení cyklistické části, která je formální záminkou akce, je v sobotu brzo ráno, t.j. v 11:00, kdy mohou nejpozději dorazit poslední účastníci. Jako obvykle se na nikoho nečeká a vyráží se na poklidnou podzimní vyjížďku Dubskem, která by neměla přesáhnout 30 km. Zajímavá zastávka bude v Tuháni (odtud i parafrázovaný název akce), kde se bude podávat grog a výživná polévka. Stane se tak v mlýně Vláďova kamaráda, Jardy Chmela. Po návratu do Medonos si asi šlehneme tradiční buřty v pivě a pak už se odehraje společenský večer, který je hlavním cílem akce. Stane se tak buď v místní amatérsko-sousedské hospodě zvaně "Garáž" (necelé 2 km na kole od chalupy) nebo přímo v areálu "Čihák". Podle situace. Zúčastní se ho i spřátelení místní chalupáři, vesměs slušní a přívětiví lidé se zanedbaným léčením sklonů k alkoholismu.
Sportovně nenasytní jedinci si ještě v neděli mohou vyrazit na nějakou "trasičku" do okolí. 

Nocleh:
Přenocujeme v rozhicovaných chalupách v Medonosích.
Místa na nocování je dost, do postelí budou umisťování dříve přihlášení, ostatní spočinou na molitanech či svých karimatkách ve svých spacácích. 

Přihlášení:
Prosím všechny zájemce, aby se ohlásili do čtvrtečního večera (do 20.11.2003), protože podle počtu zájemců je třeba opatřit proviant atd. 
Přihlášky směřujte na 
poslat e-mailinfo@oaj.cz nebo 
telefonem na 603 445 480 nebo 603 553 970

Za organizační výbor
odkaz naOAJ


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
21.11.2003 21:26