Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Planá IV
(Planá nad Lužnicí)

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se koná ve dnech  4. - 6. srpna 2006
 

Tradiční letní cyklistické prozkoumání oblasti Plané nad Lužnicí, t.j. okolí Tábora, Sezimova Ústí atd.
Fotogalerie z loňské akce BBCC Planá je zde.
 
 
Základna bude tradičně v sídle Standy Mareše v Plané nad Lužnicí, kde jsme již naspali mnoho osobonocí na předchozích třech akcích BBCC Planá a usušili se řádně promočeni na akci BBCC WiePra v roce 2004.
 
V domě a ve stanech na zahradě se dá uložit asi 15 lidí. Kromě toho má v nedalekých Samotech příbuzné Vláďa Čihák a tak v případě širší účasti se dají deponovat nějací nocležníci i tam.
 
Příjezd bude v pátek navečer nebo v sobotu ráno do 9:30 hod. Na nikoho se nečeká!
 
Trasu autem z Prahy přes Tábor do Plané nad Lužnicí snad není třeba popisovat. Tábor minete po obchvatu a projedete okolo Sezimova Ústí. Planou nad Lužnicí projedete skoro celou a asi 200 m za kostelem je ukazatel "KOŠICE" ukazující vlevo. Pozor, nejedná se o ty na východním Slovensku! Uhnete tudíž klidně na Košice a přejedete železniční přejezd. Hned první uličkou se dáte vlevo - odbočka je to nenápadná a je vidět až na poslední chvíli. Určitě ji ale neminete, když si budete pamatovat, že přímo naproti je bordel označený dvěma červenými srdci a nesoucí název "U HORÁCE". Cíl je v té uličce, je to asi pátý domek na pravé straně a má číslo 198.
 
Vemte si sebou spacák a raději i karimatku. Páteční večeři si každý obstará z vlastních zdrojů, stejně tak všechny snídaně. Na místě bude nějaké to pivo, víno, kafe a nealko. Ostatní stravování bude v hospodách. Společné náklady po akci rozpočteme !
 
Zatím se přihlásili : OAJ, Marcela, Brzi, Čiháci (3ks), Ciboušové (2 ks)
 
Trasy postaví jako místní znalec Standa Mareš a povede je. Necháme se překvapit.
 
Šlapej dál !

>>> Přihlásit <<<

Zdraví vás všechny starač: OAJ

 

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  18.07.2006