Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
OdKoKeKo
(od konečné ke konečné (Metra))

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se koná v sobotu 18. února 2006
 

Bohužel současný stav vrchních vrstev přírody není nakloněn pořádání cyklistických akcí a proto přesouváme akci OdKoKeKo ze soboty 28. ledna 2006 potřetí a naposled. Snad konečně mrazy opadnou a nám z jízdy na kole nebude hrozit prochlazení horních, středních i dolních cest dýchacích, ani polámání starých kostí na zledovatělém povrchu.

Sraz na stanici Metra Zličín (konečná, v našem případě ale spíše začátečná) v 11:00 hodin.
Jako obvykle se na nikoho nečeká.

 
Pojedeme přes obec Zličín a podél sídliště Řepy II, mineme věznici v Ruzyni (doufám, že beze větších ztrát na lidech) a projedeme sídlištěm Dědina. Pak už překročíme dálnici na Kladno a nad Džbánem se vnoříme do Šáreckého údolí. V hospodě pod Dívčím skokem si dáme něco teplého a pojedeme údolím Tiché Šárky dál. Podle terenních a klimatických podmínek budeme pokračovat buď na Červený vrch nebo dál lesíky na Hanspaulku nebo dokonce dál údolím až do Podbaby. Konec vyjížďky bude na Vítězném náměstí (Kulaťák) u stanice Metra Dejvická (taky konečná). Podle mapy to je asi 17 km, takže by to nemělo vydat víc než nějakých 25 km až 30 km, jako obvykle. Kdo chce na poslední chvíli vědět, jestli se opravdu jede, ať volá v sobotu po 9. hodině na mobil 603 553 970.

Počasí podle předpovědi z 11.2. - 12:29 - Na konci nadcházejícího týdne by se mělo v ČR podle výhledové předpovědi výrazně oteplit, a to až na pět až osm stupňů nad nulou. Oteplení mají doprovázet mírné srážky. Hladiny některých řek mohou stoupnout.

Snad už to konečně vyjde, OAJ (603 553 970)

Šlapej dál !

>>> Hlaste se znovu a pilně! <<<

starač: OAJ

 

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  11.02.2006