Statistika
Mekka IV
a 9. narozeniny BBCC

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se konala od 15do 17. září 2006

Účastníci :  V. Pepa a Martina, Pospíšiláci, Gábina, Jedličky (+ Žofka), Ciboušové, Valaši (3 ks), Tony a Radana (+ Judy),  Machovka s Alicí, Tomášem a Irenou, Pfyzici (všichni), OAJ, Marcela, Soňa a Honza a Šárka Vlasákovi (jako hosté Marcely), Čiháci (3 ks), Brzi, Kúča, Mirek Vaněk = 34 osob + 2 psi

15.9. – příjezd většiny účastníků a večerní posezení do ranních hodin.

16.9. – ráno ještě přijeli Valaši, Mirek a Ciboušové. Pak vyrazila jedna pěší sekce (Pfyzici) na tůru do kopců, druhá pěší sekce (V Pepa a Martina) na vycházku do okolí a motorizovaná sekce (Čiháci) na Ještěd a návštěvu Liberce. Ostatní se vydali na kolech, sice různými okruhy, ale v podstatě všichni podobnými. Hlavními záchytnými body bylo občerstvení na Hřebínku, Knajpa a oběd na Smědavě. Různými cestami se všichni vrátili zpět na Šámalku. Najelo se od 36 do 55 km .

Večerní program se odehrával v salonu v 1. patře. Byly to oslavy 9. narozenin BBCC. VPepa měl slavnostní řeč, pilo se šampáňo, mlsaly se dorty Brziho maminky a promítala se videa z roku 2006. Pak následovaly zpěvy při kytarách, které končily až nad ránem.

17.9. – cyklisté se účastnili různých variant okruhu vedoucího přes Kristiánov na Josefodolskou přehradu. Odtud různými cestami dorazili do restaurace na Královce a nakonec dojeli zpět na Novou  Louku. Ujelo se od 16 do asi 30 km .

Celkem :    od 52 do asi 85 km

Zapsali OAJ a Brzi.


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  18.09.2006