Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Lužná I
aneb rozloučení se svobodou

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se koná ve dnech 12. - 14. května 2006

v letní rezidenci VPepy v Lužné (obec Janská) mezi Děčínem a Českou Kamenicí.
Letecký snímek lokality je zde.

 
 
Na úvod krátký kvíz:
Ctibor a Markéta se loučí se svobodou, protože:
        (a)  Ctibor nastupuje na vojnu,
        (b)  Markéta nastupuje do kriminálu,
        (c)
  se rozhodli vstoupit do svazku manželského.
Správná odpověď je na konci pozvánky.
 
Program:
Akce proběhne od pátečního večera až do neděle. Zahřívací kolo je plánované na páteční večer, v sobotu přes den cyklovýlet po okolních kopcích (trasu připraví VPepa), večer pak hlavní program s rožněním dosud nepoznaných a nevídaných specialit a s degustací piva z domácího pivovaru Ctibora a Markéty. V neděli ráno vyprošťování a pak podle zájmu cyklovýlet (trasu opět připraví VPepa) nebo odpočinek s konverzací. Odpoledne nebo večer odjezd domů. Snídaně z vlastních zásob.
 
 
   
 
Poselství VPepy:
Případné zájemce o účast na akci Lužná I nechci nikterak odrazovat, ale slušnost mi velí upozornit na reálná úskalí. Část domu, který v této malebné krajině vlastním a kterou nabízím pro tuto akci, nebyla léta využívána a nevím zda se mi podaří tam včas alespoň zamést hromady pilin od červotočů a setřít závěje prachu. Nádobí tam je: spousty hrnků, hrnců, skleniček, příborů apod. ovšem použití by vyžadovalo důkladnou dezinfekci. O nic lépe na tom nebudou lůžka. Je tam asi 10 postelí, ovšem využít několik let nepoužívané lůžkoviny bych nedoporučoval. WC tam je, na první pohled normální, na druhý zjistíte, že se jedná o porcelánovou mísu maskující suchou latrínu. Splachuje se kbelíkem. Koupelnu rozhodně nenajdete, natož kohoutek, z kterého by tekla teplá voda. Takže, co lze využít? Poměrně velikou krytou podlahovou plochu, tekoucí studenou vodu z jednoho kohoutku, podzemní nádrž plnou dešťové vody na mytí. Vzhledem k velmi malému septiku bude možné WC využívat pouze na velkou stranu, pro ženy i na malou. Muži by měli pro malou potřebu využívat rozsáhlý pozemek v okolí domu. Pokud se mi podaří zajistit klíče od chléva – budeme mít společenskou místnost pro případ deště. Velkým kladem je velmi studený sklep na pivo. Kola bude možné uložit do stodoly. Dřeva je v blízkém lese nevyčerpatelná zásoba. Nebude-li pršet nezmoknem – budeme sedět venku u táboráku kolem pingpongového stolu, pít pivo z UH kelímků (UH = umělá hmota), opečené maso na přivezených grilech budeme jíst královským příborem (rukou) z papírových talířů a čurat všude okolo. Nejdůležitější ovšem bude dobrá nálada a aby to Ciboušům vyšlo ne?
 
   
 
 
Sraz:
Na chalupě v Lužné v pátek večer 12. 5. 2006, nejpozději však v sobotu ráno 13. 5. 2006 do odjezdu na výlet, t.j. do 9:30 hod. Na nikoho se nečeká!
 
Pokyny:
Hudební nástroje, karimatku, spacák, polštářek, snídaně a kolo sebou!
Autem z Prahy do Lužné lze jet přes Děčín nebo přes Českou Lípu. Osada Lužná je přístupná po místní silničce ze Staré Olešky. Podrobnosti jsou zde, stačí přepnout letecký pohled na základní (tj. na mapu) a trochu se vzdálit, aby byla vidět silnička z Huntířova přes Starou Olešku do rezidence v Lužné (místní název Lužná není v mapě uveden).
 
Výsledek kvízu:
Správná odpověď je (c), tedy Ctibor a Markéta se rozhodli vstoupit do svazku manželského.
 
Přihlaste se nejpozději do 5. května 2006 !
 
Šlapej dál !

>>> Přihlásit <<<

starači: VPepa, Ctibor

 

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  04.05.2006