Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
BaBul
(lyžování v Bansku v Bulharsku)

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se koná ve dnech 11. - 18. března 2006
 

 
         
 
Zhypnotizováni nadšenými referencemi v médiích (viz např. MF DNES) jsme pro tuto sezónu dali přednost lyžování na místech ještě nezapsaných ve všeobecném lyžařském povědomí.
 
Lyžování v upatlaných Krkonoších, na buranském Pradědu, či v přeplněných Tatrách, drahých Alpách nebo vzdálených Dolomitech, to pro nás není. Ať puknou snobi přežvykující české řízky na ledovci kam doskákali po půldením popojíždění dopravními zácpami a kolonami stiženými německými dálnicemi, my lyžovat letíme do Bulharska.
 
Zimní středisko Bansko je (podle dozajista objektivních reklamních letáčků) hypermoderně vybavené zimní království s desítkami kilometrů sjezdovek a kypícím nočním životem, na který stačí obvyklé kapesné. A to jsem se ještě nezmínil o místní slovanské pohostinnosti, kterou ovšem zákeřně nevyvážíme příslovečnou slovanskou upejpavostí a všechno to tam bratrům Bulharům vyjíme… Další odkazy: www.bansko.cz (to je ale reklama cestovky Alexandria).
 
 
 
Po Editině pozvánce rozeslané 4. 11. 2005 se k naší rodině přihlásil Ctibor s Markétou. Pokud má ještě někdo na poslední chvíli zájem, obraťte se přímo na CK Klíč, Trutnov (máme s ní zkušenosti že sjíždění podzimních potoků a řek). Doprava je letecky do Sofie, autobusem cca 150 km do Banska.
 
 
Šlapej (lyžuj) dál !

 

(ne)starač: Jarouš

 

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  02.03.2006