Akce v roce 2017

Brtsch Pro BBCC

kdy název pozv hist map foto kde kam kudy nocleh clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostičí to jak to poznámka bude?
bylo?
5.-8.5. Tišnovsko   clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce   clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Lomnice u Tišnova pension clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiIrena cyklo Pernštejn, Veverská Bytýška, Kunštát bylo :-)
2018 OkoHoBu XVII.         Okoř doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo už zase na Okoř, ach jo letos nebude, snad příští rok
2018 HoOh         Horní Ohře pension clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJája cyklo trochu natěžko letos nebude, snad příští rok
14.9. 20.narozeniny BBCC clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce U Bohouše jak kdo Gábina slavičo   bylo :-)
2.12. MiVaSi XIV. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce centrum Slunečnice na Chodově doma Gábina, clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVrstevnice slavičo, dětsko první akce bez kol ale s odrážedly :-O bylo :-)

nápověda: a co se stane, když clicknu na nějakou ikonu?, a co znamenají ti různí smajlíci?


poznámka: na stránkách akcí BrtschProBBCC vystavuji akce, které organizuji já nebo někdo, s kým se dohodnu, že jeho akce zde bude vystavena. Anebo někdo jiný :-)

přejít na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 25.05.2018