akce MiVaSi XII.
5.12. 2015
pozvánka

Brtsch Pro BBCC

Ahoj BBCC,
tak se nám zase rok s rokem sešel a kdo bude mít chuť a čas na naše tradiční setkání, tak v sobotu 5.12.  je ten správný termín.

Sejdeme se ve 14:00 na Ohradě, Praha 3, u hotelu Vítkov. Odtud vyrazíme nikoliv na vycházku či vyjížďku, ale půjdeme hrát discgolf.
Kdo by se chtěl seznámit s jednoduchými pravidly (na přešlapy si hrát nebudeme), může je nalézt zde.

Pro vás to znamená, že si přinesete frisbee. Kdo nemá, zapůjčím, mám nějaká navíc od Tomáše, který to chodí občas hrát. Já jsem to například nehrála nikdy. Možná to bude lehčí, než chytat letící frisbee a odhazovat dalšímu hráči, tak jsme to zvyklí vídat na pláži nebo někde na louce.

Přitom se trochu projdeme, protože hřiště se rozkládá v lesoparku Krejcárek, ale není to zase tak rozlehlé. Až toho budeme mít dost, počítám tak po 16 nebo 17 hodině se půjdeme občerstvit do restaurace a potom volnou procházkou Žižkovem ke mně. Tam si dáme něco malého a nějaký ten alkohol. Ten si tedy můžeme dát už i předtím
:-) A budeme vést řeči a ev. se na něco koukneme.

Celkem nás bude kolem 12. Takže ideální počet.

Kdyby bylo hnusně, tak připravím náhradní program, s tím, že bychom více využili zajímavé žižkovské občerstvovny, ale stejně i v dešti bychom trochu chodili.

Těším se na vás
Gábina
Gabriela.Kalivodova@ima.cz


přejít na Brtsch-novinky
nebo na BBCC-novinky
nebo na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 03.12.2015