Akce v roce 2007

Brtsch

Pro BBCC

kdy název pozv hist foto kde kam kudy nocleh clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostičí to jak to poznámka bude?
bylo?
10.-18.2. Cervinia ne ne clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Cervinia-Zermatt - Itálie pensiony clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailJirka Krejčík lyžo účastnilo se 6 členů BBCC a nějací ti nečlenové bylo :-)
10.-17.3. Montafon VIII. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci ne clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vorarlberg - Rakousko pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni lyžo-prkno již osmý ročník oblíbené tradiční sněhové klouzačo-smýkačské akce v Rakousku bylo :-)
14.4. OkoHoBu X.
v tomto roce ovšem BuBuOkoLysoKrk
clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Buřty v Budeči, na Okoř a nakonec do Houslí na Buřty, vlastně ne, letos v Lysolajích Krkovice doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch,
clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailMirek Vaněk
cyklo-buřto-krkovico je v pořadí již jedenácté OkoHoBu! nulté totiž bylo již v roce 1997! bylo :-)
78.-10.6. Zbraslavice III. ne clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY (na Vrstevnice.com) z této akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce u Kutné hory pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiRadana+Toni cyklo opět po čtyřech letech... bylo :-)
24.6. SBrtschemDoPráce clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce z Bílé hory do Vysočan a přes starý Prosek zpět doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo-naučno-pivo jednodeňák Brtschova cesta do práce (nepracovalo se :-) bylo :-)
16.-24.8. Irsko clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Irsko - kouzelný ostrov pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostic.k. AlpinTour cyklo   bylo :-)
7.9. NaKolík Putim pozvánka nebyla, aby se nikdo nemohl přihlásit  :-O  :-) clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Písek - Putim - Vojníkov   clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiNaKole.cz cyklo celostátní cykloštafeta bylo :-)
8.9. NaKolík Zbonín pozvánka nebyla, aby se nikdo nemohl přihlásit  :-O  :-) clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vojníkov - Zvíkov - Zbonín   clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiNaKole.cz cyklo celostátní cykloštafeta bylo :-)
14.-16.9. Narozeniny BBCC X. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vojníkov ubytovna clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo-společensko ano, bylo to opravdu kulaté výročí... bylo :-)
30.9. Nika ne ne clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vojníkov ne clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailJirka Krejčík majzlíko příprava niky pro vsazení destičky bylo :-)
21.10. ABS clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Praha doma clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailJirka Krejčík cyklo Absurdity Bike Stezek bylo :-)
31.10. Thai ne ne clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce u Rajčete doma clickni si na jméno za mnou - a pošlu mailRajče společensko zážitky z dovolené v Thajsku bylo :-)
15.11. Irský večírek ne ne ne u Toniho a Radky doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni+Radka společensko promítání fotek z Irska bylo :-)
15.12. MiVaSi X. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vyšehrad a Šemík doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr pěšo-společensko ano, bylo to opět kulaté výročí... bylo :-)

nápověda:
 co se stane, když clicknu na nějakou ikonu,
 co znamenají ti různí smajlíci

poznámka:
 na stránkách akcí
BrtschProBBCC vystavuji akce, které organizuji já nebo někdo, s kým se dohodnu, že jeho akce zde bude vystavena. Anebo někdo jiný :-)


přejít na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 18.05.2012