Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Vltava malá

BBCC

se koná ve dnech : 14.–15. 8. 2004

Ahoj přátelé,

letošní Vltava jentaktak skončila a už je tu námět na další. Poslední dvě etapy právě skončené expedice se nám dost líbily (a navíc pro příští víkend nemáme zrovna nic v plánu) a tak uvažujeme o tom, zajet si tam ještě jednou, už jen na víkend. Asi takhle :

Pátek (večer) - příjezd na Zlatou Korunu, zatáboření.

Sobota - stodola stojí a my jedeme s lodí na střeše do Krumlova °). Tam se složí loď a auto se vrací na Zlatou Korunu. Řidič jede autobusem zpátky do Krumlova, tentokrát s firmou INGE v 10.45 (místo je třeba předem objednat na 380 746 139). Pokud by bylo lautr obsazeno, dá se jet vlakem v 11.24. Pak už následují krumlovské jezy a vodní etapa na Zlatou Korunu (jako minulý pátek).

Neděle - stodola se boří a auto odjíždí do Boršova - řidič se vrací opět buď autobusem INGE v 10.30 (místo je třeba opět objednat na 380 746 139) nebo vláčkem (v 10.47 - dost dlouhý pěší sestup z nádraží do kempu) a pak následuje vodní etapa do Boršova (jako minulou sobotu). 

A to je vše.

Kdo máte zájem, můžete se připojit. Dokonce kdo chce, může přijet až v sobotu ráno (asi tak do 9.30) přímo do Krumlova a pokračovat v programu od bodu "°". Dobré je ale dát své úmysly předem vědět, už třeba jen kvůli rezervaci autobusů.

Všechny zdraví odkaz naOAJ a Marcela


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
16.08.2004