Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Poklábos I.

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná dne : 11. září. 2002

Vážení přátelé,

jestli jste si všimli, je po prázdninách a většinu z nás čeká návrat do obvyklých kolejí. Aby se nám lépe vkolejilo, napadlo nás s Jirkou Krejčíkem, trochu si ten zatracený život zas o trochu zpříjemnit. Proto nám dovolte, abychom mezi Vás pustili následující návrh. Co takhle jednou měsíčně se sejít a tak trochu, po sousedsku, si poklábosit. A aby to klábosení bylo alespoň trochu smysluplné, navrhujeme jednotlivá setkání zasvětit určitým, třeba i společně dohodnutým, tématům. Témata bych zatím neřešil, Jirka jich má pro začátek přehršli připravenou, o dalších se můžeme časem dohodnout.

            A teď konkrétně: navrhujeme setkání jednou měsíčně, a to pro lepší zapamatování vždy první středu v měsíci od 19.00 hod.

Všichni mají dveře otevřené, zajímavé hosty vítáme. Střechu nad hlavou zatím nabízí, zcela nezištně, Jirka, a to na adrese:  Na Klínku 15, Praha 6, Střešovice.

            Jen ještě naťuknu, že hodláme dát debatám jakýsi řád, možná by nebyla špatná forma „moderátora“, který by debatu řídil a který by se střídal. Napadlo nás, že by stálo za úvahu debaty i zaznamenávat, asi audio. Další návrhy vítáme.

            A to nejdůležitější nakonec. První a zakládající setkání bude výjimečně 2. středu v září a to tak trochu symbolicky 11. září. Občerstvení bude zatím řešeno živelně, ostatní organizační záležitosti vyřešíme při tomto prvním setkání, které si Jirka přeje nazvat po Klausovsku : „Vstříc novému osudu“.

Za sebe a za Jirku zdravím, těšíme se,

VPepa a Jirka K.


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
25.10.2002 09:20