Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Bouřňák
alias
NeMrchoJedy

se koná ve dnech 1.–3.6. 2001.

PointBlue4.gif (217 bytes) Cesta na akci :
Jde to možná i jinak, ale my pojedeme i tentokrát svými auty. A to po trase Praha - Teplice - Dubí. V Dubí odbočíme včas (před začátkem  kurvího kopce) vlevo na silnici č. 27 směrem na město Most. Na začátku Hrobu (což je v tomto případě výjimečně sídlo lidí živých) odbočíme vpravo směrem na Mikulov a Moldavu. Po asi 3 km projedeme Mikulovem (kdo se v tuto chvíli ocitne v Mikulově pod Pálavou, ten beznadějně zabloudil a další pokyny se ho již netýkají) a po dalších 4 km dorazíme do Nového Města u Moldavy (kdo se místo toho ocitne u Nového Města na Moravě, nad Metují, pod Smrkem či dokonce nad Váhom, je na tom stejně blbě, jako ten u pálavského Mikulova). Asi 150 m za cedulí Nové Město u Moldavy je štěrkové parkoviště - za ním silnice zahýbá doprava přes můstek - tak přes ten už nejezděte. Na parkovišti odstavte vozidlo a buď :

a) se vydejte pěšky kolmo od parkoviště přes silnici a dále po cestě vzhůru. Cesta se zatáčí doprava, míjí asi dvě nebo tři chaty a pak už je vidět (asi po 150 m) chata s nápisem "PRAŽANDA" na dveřích. A to je vono !!!

b) v nesnázích volejte mobil 0606 635370 (Petr Kala), který Vám poradí, jak si máte pomoct sami.

Plánek možná ještě vypotíme a v takovém případě bude tady  tady bude odkaz na plánek, možná... :-)

PointBlue4.gif (217 bytes) Ubytování :
Chata je vybavená vším potřebným pro cca 35 lidí (povlečení, polštáře, deky atd.) Kdo však chce spát ve vlastním spacáku, může. Kdo bude navíc nad 35 osob, ten dokonce musí. V chatě jsou vítání i neagresivní a čistotní psi, nejsou naproti tomu vůbec tolerováni kuřáci - v celé chatě totiž platí absolutní zákaz kouření s výjimkou kotelny, která je však v letním období mimo provoz. Cena ubytování je podle dosavadních informací 60,- Kč/osobu a noc bez ohledu na zletilost - ti, kteří přijedou předem neohlášeni platí 50% navíc (z výchovných důvodů).

PointBlue4.gif (217 bytes) Jídlo a pití :
Jídlo si přivezte své na páteční večeři, sobotní snídani, sobotní večeři a nedělní snídani. V sobotu se cestou (dá-li bůh) někde najíme v hospodě a v neděli to, doufejme, zopakujeme. V místě jsou nepříliš vzdálené tři restaurace, které však ještě asi nebudou všechny v plném  provozu a i kdyby, jsou většinou cenově nastaveny spíše na Saské peněženky. V chatě je však kompletně vybavená kuchyně (sporák, mikrovlnka, varná konvice, lednice, nádobí a přípory), není tu však žádný kuchař (a ani organizátoři kuchařit pro hejno bíbícícáků o tomto víkendu nehodlají). Takže platí princip 100% sebezásobení. Společně budou opatřeny jen vody, kafe, čaj, cukr a nějaké to pivo a na sobotní večer i utopenci (nikoliv lidské mrtvoly, ale naložením upravená uzenina). To se podle principů BBCC  nakonec rozpočítá s tím, že neohlášení účastníci budou mít opět 50% přirážku (opět z výchovných důvodů). 

PointBlue4.gif (217 bytes) Program :
   PointBlue4.gif (217 bytes) pátek - večer příjezd, společenské vyžití
   PointBlue4.gif (217 bytes) sobota - do 10.00 příjezd opozdilců a pak se vyjíždí na kolech přes Cínovec a Komáří Hůrku do Německa a zpět - délka trasy bude cca 55 km - zásadní podmínkou účasti je platný cestovní pas. Večer po návratu může společenská část pokračovat podle klimatických okolností buď u táboráku nebo ve společenských prostorách chaty Pražandy.
   PointBlue4.gif (217 bytes) neděle - v 10.00 odjezd na kolech opačným směrem, t.j přes Moldavu do Německa a zpět - asi 30 km. Odpoledne návrat nejdříve na Pražandu a posléze do Prahy.

PointBlue4.gif (217 bytes) Nezapomenout: Ohlásit svoji  účast  předem a vzít si s sebou cestovní pas !!!

PointBlue4.gif (217 bytes) Telefony a e-mail :
    Petr Kala : 0606 635370
    OAJ : 0603 553970
    přihláška mejlem

Prosíme všechny, kdo budou mít zájem o tuto akci a vědí, že se jí zúčastní, aby se přihlásili nejpozději do středy 30.05.2001 


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
28.05.2001 13:38