Ahoj všichni B2C2 - blíží se akce

WC*)2000
aneb
Zavírání vody v BBCC
&
společenský večer s předváděním vodáckých fotografií a videa

PointRed.gif (326 bytes) Termín 4.11.2000 (sobota)

PointRed.gif (326 bytes) Část vodní PointRed.gif (326 bytes)

PointRed.gif (326 bytes) Řeka Berounka (jako před rokem), úsek ze Skryjí do kempu Višňová v délce 11 km, obtížnost ZWC znamená, že to zvládne každý ...

PointRed.gif (326 bytes) Srazy 1. sraz - v 9.00 na parkovišti u dálniční benzinové pumpy Rudná u Prahy, 2. sraz - v 10.00 na veřejném tábořišti před mostem ve Skryjích. Zájemci o 1. sraz se musí předem ohlásit !

PointRed.gif (326 bytes) Trasa autokolony Tentokrát pojedeme z Prahy po dálnici D5, dálnici opustíme na křižovatce Žebrák (EXIT 34) a dále pojedeme po místních komunikacích přes Bzovou a Skryje na tábořiště před skryjským mostem. Těsně před mostem odbočíme ze silnice vlevo a pojedeme úplně zpátky proti toku Berounky po úzké cestě asi 200 m. Z Prahy do místa startu to je asi 60 km.

PointRed.gif (326 bytes) Startovné Bude se vybírat v hotovosti přímo na startu, alkoholici si připraví 40,- Kč, abstinenti pouze 20,- Kč. Ze startovného se uhradí předem pořízené občerstvení podávané na zastávce U Rozvědčíka (čaj, grog, teplá polévka, pečivo etc.). POZOR - abstinenti nemají nárok na grog a rum do čaje! Případné nespotřebované startovné bude korporativně progrogováno v cíli.

V cíli bude občerstvení v hospodě v kempu Višňová (snad stejná hospoda jako vloni, pokusím se ji předem zamluvit). Občerstvení bude jen krátké, protože pak nás po odložení plavidel a ostatní výstroje čeká v Praze

PointRed.gif (326 bytes) Část společenská PointRed.gif (326 bytes)

PointRed.gif (326 bytes) Místo konání není zatím známo :-( 
Každopádně se bude jednat pokud možno o podnik v blízkosti Metra Hradčanská nebo Vltavská, musí být dostatečně velký, aby měl salonek o kapacitě cca 40
B2C2áků oddělený od ostatní sprosté veřejnosti, musí se tam dobře a přiměřeně draze vařit, musí tam dávat dobrou míru chutného moku, personál musí být vlídný a rychlý leč nevtíravý a nesmí koukat na nějakou tu hodinu přesčasu.
Ti, kteří jedou na Berounku, to mají jednoduché, těm to řeknu tam, ale ti, kteří chtějí přijít jen poklábosit a požít do hospody, ti se budou muset dopídit jejího přesného umístění v průběhu sobotního odpoledne na telefonu 0603 553970 (OAJ) nebo 0604 424601 (Marcela).

PointRed.gif (326 bytes) Začátek Hned po příjezdu do Prahy, nástup ke stolům se plánuje na sedm hodin v podvečer.

PointRed.gif (326 bytes) Náplň večera Konzumace teplých i studených jídel, nápojů, videa, fotografií, žertovná konverzace s ostatními účastníky akce.

PointRed.gif (326 bytes) Ukončení Oficiální zavírací hodina je 22.00, ale prý se ještě nestalo, že by ji někdo bral vážně.

Poznámka

V případě těžce nevlídného počasí (mám na mysli katastrofy typu zamrzlá řeka, sněhem zaváté silnice apod.) můžeme po vzájemné dohodě zcela výjimečně vodní část akce skrečovat a omezit se jen na společenský večer.

PointRed.gif (326 bytes) Přihlášky směrujte na mail oaj@volny,cz nebo na telefony 0603 553970, 02 33371923.

Na setkání na vodě se spolu se mnou těší i Vláďa Čihák:


před rokem:
slavný nezapomenutelný raketový výstup Vládi Čiháka
(následovaný pochopitelně raketovým sestupem)

Zdravím všechny, O.A.J.

*) zkratka je odvozena od nečeských slov Water a Close, ostatní asociace jsou zcela falešné !