Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Šárka

BBCC

se koná dne : 10. ledna 1999

Ahoj lidi,

všichni už jste určitě dokonale vzpamatovaní z Vánoc (již pár dní vedeme s Vaškem a Honzou diskusi zda psát malé nebo velké “V” – přiznám se, že si již nepamatuji, co mi paní učitelka říkala – kromě zákazu kouření na toaletách, ale, nemůžu si pomoct, mě se více líbí velké “V”), cukroví je pomalu dojedené, vaječný koňak vypitý a možná přibylo i nějaké to kilíčko navíc. Je tedy nejvyšší čas zase se trochu protáhnout na kolech – a to máte možnost hned tuto neděli, tj. 10. ledna 1999, kdy se koná letos již 2. akce BBCC s názvem Šárka (hádejte, kam pojedeme) aneb “I v Praze může být na kole blaze”.

Sraz:
v 10,00 hodin u nás (tedy u Vrstevnice). Adresa je Praha 6, Nový lesík 25 a pokud se kouknete do mapy, tak cestu určitě zvládnete. No a před brankou by měla být cedule se známým logem
BBCC (ovšem to záleží na povětrnostních podmínkách a kolemjdoucích). POZOR na zvonku překvapivě nemám Vrstevnice, takže zvoňte na Jandu !!!

(Ale pro jistotu – pokud pojedete přes Hradčanskou pojedete stále směrem na Karlovy Vary. Nad Brusnicí minete po pravé ruce Vozovnu Střešovice (nyní tramvajové muzeum) a nad ní na semaforech zahnete doprava – směrem k Vojenské nemocnici. Jedete stále kolem tramvajových kolejích – minete zastávku TRAM Sibeliova, pak zastávku TRAM Ořechovka a těsně před třetí zastávkou (Baterie – směr Petřiny) zahnete (kolem bílé obezděné zahrady) doprava do jednosměrné ulice Pod novým lesem. Po levé ruce budete mít malý “parčík” a pak zeď z ozdobných cihel a po pravé starší vilové domy, které mají hlavní vchody, čísla a zvonky z dolní ulice – tedy z ulice Nový lesík - to je totiž jednosměrka směrem k hlavní silnici.)

S sebou:

Trasa:  


díky našim štěpánovským bahenním zkušenostem je trasa volena tak, abychom se drželi na asfaltových cestách (tím nemám ale zase na mysli silnice I. třídy), takže se nebojte, teoreticky byste se ani vy ani vaše kola neměli příliš umazat

Počasí:
ačkoli se snažíme, stále jej objednat nelze – ale jako vždy jedeme za každého počasí. Akce se ruší pouze za velmi nepříznivého počasí, což znamená průtrž mračen, sněhová vánice nebo pokud se nad Šárkou bude prohánět uragán Karel. (Případný náhradní program zvážíme…)

Takže zatím se mějte krásně, dejte vědět Honzovi nebo mě (telefony i mejly určitě již znáte a pokud ne, podívejte se do tabulky) kdo se chystáte přijet/nepřijet a v neděli AHOJ!!!

Vrstevnice


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
26.07.2002 09:35