Ahoj BíBíCíCáci! Akce BBCC

Počátky

se koná ve dnech 24.–26. 9. 1999.
Nuže : "Budiž pozvánka!" - a ejhle:
Dorka to již pečlivě připravila:


Vtipné glosy nechávám na Brčákovi (už se na to chystám (Brč)), nějak tady není na tu tvorbu pozvánky vhodná atmosféra (byt vzhůru nohama, sotva se domalovalo, teď se zrovna brousej parkety).

Protože pro tentokrát jsem se přihlásila já k tomu, že Vám ukážu svoje rodné město – Počátky – chca nechca (má přirozená a vrozená slušnost mi velí tato slova neglosovat(Brč)) – musím aspoň napsat, jak se tam dostanete.
Počátky: malé městečko v jižních čechách nedaleko Jindřichova Hradce a Pelhřimova (v atlase jsem našla 4x Počátky a jen tyhle jsou ty pravé). (V Počátkách je např. rodný dům Otokara Březiny (Brč))

PointGreen.gif (204 bytes) Cesta:
je jednoduchá, předpokládám, že všichni pojedete z Prahy a pokud ne, tak si tu cestu najdete na mapě.
Začátek je po dálnici D1 směrem na Brno, na 91 km na odbočce na Humpolec sjedete z dálnice a na křižovatce ve tvaru T (zejména pro Vaška)(Poznámka od Dorky patřila spíše tobě Brči. Já jsem se jako debil zeptal - Ty jsi s Vr. špatně odbočil :-) Vašek) se dáte doleva směrem do Pelhřimova.
Dojedete až do Pelhřimova, kde první světelnou křižovatku projedete rovně a pojedete směrem na Tábor (aspoň tuším, že takhle je to značené, ale ještě to zkontroluji a změnu dám event. vědět), vlevo bude sportovní stadion, vpravo autobusové nádraží a vlakové nádraží, potom těsně za benzinovou pumpou po pravé straně odbočíte doleva na Horní Cerekev a dále projedete postupně tyhle vesničky: Rynárec, Houserovka, Janovice, Veselá, Polesí a další už jsou POČÁTKY.
Cesta z Prahy trvá asi hodinu a třičtvrtě, ale je potřeba mít trochu rezervu!
(Dorka to jezdí za 1:20, ostatní počítejte na cestu raději tak dvě hodiny, ale můžete se také pokusit zlomit Dorčin rekord - máte ovšem malou šanci! (Brč))
Pokud zabloudíte, zapamatujte si jméno ZMEŠKAL, mělo by to fungovat i v poměrně širokém okolí!

Pelhrimov.gif (14868 bytes)

PointGreen.gif (204 bytes) Srazy:
v pátek: ve městečku by to mělo být úplně jednoduché – na křižovatce (hřbitov vlevo) dáte přednost všem směrům a pojedete rovně po dlážděné ulici – Horní ul. a na konci je dům po levé straně, kde je samoobsluha se jménem Zmeškal, tam bude sraz v pátek.
v sobotu: spíše na zahradě (vzdálenost asi 1,5km) – u samoobsluhy zahnout doleva, okolo rybníku a Agrostroje vyjedete z městečka a po levé straně uvidíte zčásti oplocený pozemek, kde budou asi stát auta s kolama a event. vyvěsíme vlajku na bránu (pokud ještě nějaká brána a vlajka bude).
Předpokládám odjezd v 10,00 hod., tak přizpůsobte svůj příjezd - ať to stihnete!
za slejváku: při úplně špatném počasí asi pod střechou ve městě (viz pátek).

PointGreen.gif (204 bytes) Spaní:
Zamluvila jsem celý penzion – to je patro nad samoobsluhou – t.j. 12x postýlka , asi šest pokojíčků, 3x kuchyňka, 3x WC a 3x koupelna (proč ne "WéCíčko a koupelnička"? (Brč)). Podle počasí a množství cyklistů můžeme pak spát ještě po zemi na karimatkách (koberce) a taky na zahradě – tam je asi spaní pro 5-7 v chatičkách (boudičkách) a je tam WC a studená tekoucí voda bez koupelny, event. se dají postavit i stany (zahrada je dost veliká i na velký stanový tábor).
Je-li mezi Vámi někdo, kdo by již dopředu věděl, že chce spát v postýlce a jestli už od pátku, dejte mi vědět, protože, kdo dřív přijde, ten to má jistější!
Spát se tedy bude:

PointGreen.gif (204 bytes) Cena: Cena penzionu je poměrně vysoká a zbytek doplatím z fondu, který mám jako vlastník a který bych stejně letos nevyčerpala (trávím totiž spoustu času s BBCC). Máte-li nějaký lepší nápad, nejsem proti jinému řešení.

PointGreen.gif (204 bytes) Jídlo, pití: Jestli  bude hezky, tak večer budeme na zahradě u ohně. Tam pak budeme popíjet a pojídat něco na ohni připravené. Příp. dotazy (nevšetečné - např. jídlo , pití apod.) ráda zodpovím.

Dorka
(glosy: Brč)


Poslední úpravy stránky: 16.08.2001 11:14