Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
OkoHo

BBCC

se koná v sobotu : 10. dubna 1999
Na Okoř je cesta jako žádná ze 100, roubená je stromama …

Ahoj BBCC!

sobotu 10. dubna nás čeká letos již 10*. akce BBCC  s názvem skrývajícím slova Okoř a Housle: OkoHo

Jsou naplánovány DVĚ trasy: Obě trasy (A i B) začínají u ZOO, kolem oběda (mezi 13 a 14 hodinou) se spojují na hradě Okoř, pak již pokračují společně do Houslí.

Srazy (a zároveň i odjezdy):

Odjezdy od Vaňků (Květová ulice č. 1): buď v 8:30 směrem k ZOO nebo v 9:30 směrem k Maxmiliánce.

Co nás čeká:

Co vzít s sebou:

Konec výletu je v Lysolajích. Je proto výhodné najít zde večer své auto. A proto je šikovné dojet ráno autem k Vaňkům do Lysolaj (Květová ulice č. 1).
Kdo si neví rady, jak se dostane večer z Lysolaj domů, pokud tam nebude mít své auto, mohu mu radostně oznámit, že Hanka V. se sama nabídla, že kohokoliv odveze, pokud bude zájem. Myslím, že by mohli zafungovat i další odvozci.

Takže v sobotu na kolech AHOJ !!!

Vrstevnice, Honza


*   Možná stojí za povšimnutí, že loni byla dne 18. dubna Okoř "teprve" 4. akcí BBCC v roce.

** Pokud pojedete autem, lze zaparkovat:

Pokud pojedete metrem, tak na stanici C - Nádraží Holešovice, pod mostkem pro tramvaje k řece, pak zhruba 1/2 km po levém břehu řeky po proudu, přes můstek vpravo na ostrov a přes lávku z ostrova až na druhou stranu řeky. Za lávkou již na pravém břehu vlevo po proudu, podél řeky na parkoviště u ZOO a na konci parkoviště vlevo nahoru ke vchodu do ZOO.

*** Pojedete-li autem od Prahy, vjedete do Roztok: pravá ostrá, levá ostrá, vpravo je železniční trať, vlevo se vyloupne parkoviště (bezplatné (alespoň vždy bylo)), na tento sraz se dá dobře dojet i železnicí z nádraží Holešovice nebo Bubeneč, dá se sem dobře dojet i na kole přímo od metra st. Dejvická.

 


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
26.07.2002 12:07