Obrázky z akce
Tuhoň
Vláďa Čihák - oslava padesátin

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz   BBCC

místo konání: Medonosy a okolí
termín konání: 21.–23. 11. 2003
ale hlavně v sobotu 22. 11. 

Ahoj,

byl tu pátek 21. listopadu a akce na počest Láďových padesátin vypukla. Přece jenom ale byl již sychravý listopad a tak se v pátek, za účelem drobných předpříprav, do Medonos dopravili jen

-        Láďa a Simča

-        Oaj

-        Dan


Sobota 22. listopadu

V sobotu již byla účast poněkud hojnější - přijel:

-        Brzi

-        Marcela

-        PeDorky

-        3x Valaši

-        Vaňci

...celkem 13 lidí...

Já jsem se akce zatím neúčastnila, takže dnešní den mi byl jen zúčastněnými nadiktován do pera. Evidentně to bylo velmi dobrodružné. Vyjelo se zhruba v 11,45 směrem na Chudolazy. Pak k mrtvému muži“, kterého našli - resp. to místo našli, ale pak nějak někde blbě uhnuli a jeli někudy a vlastně nikdo neví kudy. Prostě přes lesy, přes pole, příšerným bahnem a šíleně dlouho. Život jim nakonec zachránila až Algida, jejíž Family Frost projížděl po okolí a známý zvuk ukázal našim zbloudilcům, kudy vede cesta zpět do civilizace. Z polí a luk vyšli někde, ale nikdo nevěděl, jak se to tam jmenovalo. Jen zjistili, že díky bloudění objeli 2 vesnice, které původně plánovali projet.

Šťastně nalezení pak bez problémů dorazili do Tuháně, kde u jakýchsi Čihákovic známých bylo připraveno občerstvení v podobě grogu a Halí Belí. Odtud již bez problémů dojeli zpět do Medonos. Ujeli celkem 25 km a nějak toho měli všichni dost. Dan se Simčou rozhodně nelitovali, že dnes na kole nevyjeli a tvořili jen stravovací zázemí.

Večer jsem z bowlingového turnaje dorazila i já, abych se mohla zúčastnit večerní merendy u známích „v garáži“ v sousední vsi. Příjemně jsme pojedli, příjemně jsme popili a kdo neodjel do Prahy, ten složil kolem půlnoci hlavu v Čihákovic stavení.


Neděle 23. listopadu

Dneska se už nedělo nic. Společně jsme posnídali a pak jsme se postupně rozjeli ku Praze do svých domovů. Nicméně myslím, že Láďa ty své padesátiny oslavil skutečně důstojně a rozhodně si nezapomněl připít s nikým. Tak Láďo, pozvedávám skleničku, přeju hodně zdraví a ať ti to Šlapej dál !!!

Vrstevnice


A co Láďa od BBCC dostal?!

1. obraz

2. básničku, jejímž autorem je Vpepa:

Milý Láďo, milý hochu,

máš za sebou poločas,

nezestárnuls‘, jen tak trochu,

zdobný tvůj stříbrný vlas.

 

Padesátka není moc,

uteklo to, ejhle,

dřív jsi honil mladý holky,

teď zas hledáš brejle.

 

Nevíme zda tahle kráska

trochu s tebou pohne,

nebo či zda při pokusu

zase se Ti ohne…

 

Nedělej si z toho vrásky,

zanech liché závisti,

ať Ti aspoň kolo stojí,

to Ti přejí cyklisti.

 

Šlapej dál !!!

BBCC


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - na hlavní stránku
správce stránky:  odkaz naHonza Brč
e-mail:  Brc@
BBCC.cz
naposledy upraveno:
29.07.2014 14:18