akce Praha - Drážďany
a oslava 18. narozenin BBCC
25.-28. září 2015
pozvánka

Brtsch Pro BBCC

Přátelé,
vloni nám Jája připravila nádherný cyklistický zážitek cyklostezkou podél Ohře. Zdá se mi, že bychom v tomto duchu mohli pokračovat i letos a vydat se podél Vltavy a dále Labe z Prahy do Drážďan a vlakem zpět. Protože cesta bude rozdělena do 4 dnů a po prázdninách už každému dovolené ubylo, tak bychom narozeniny BBCC oslavili o pár dní později, ale zato využili volného pondělí 28. září. Takže dovolenou bude potřeba čerpat jen v pátek 25. září. Nebo se přidat později.

Zde si vám dovoluji předložit zatím stručný nástin cesty:

25.9. pátek – sraz na Rohanském nábřeží v 8.30 a dále v ZOO Troja – odtud odjezd v 9:00.

1. noc – Račice, denní km cca 70 – 80, záleží, odkud pojedete a také, zda se podaří nocleh zajistit dle našich představ (budu řešit až po vašem přihlášení, abych věděla kolik postelí)

2. den a noc – kolem Labe, cca 40 – 50 km, ochutnávka žernoseckého vína ve sklípku, nocleh v Opárenském údolí

3. den a noc – dojezd do Benešova nad Ploučnicí, cca 40 – 50 km, oslava 18. narozenin BBCC

4.den – odjezd z Benešova, překročení hranice, dojezd do Drážďan a vlakem zpět do Prahy (předběžně – vlak, který bere kola jede v 19:07, doba jízdy je cca 2 a půl hodiny)

Přihlašte se, ať je jasné, kolik pojede osob a mohu zajistit ubytování a jízdenky. Také je možné poslední den přejet hranice, dojet do Bad Schandau nebo do Pirny nebo jinam a vrátit se do Děčína a odtud vlakem do Prahy. Ale věřím, že většina dojede až do Drážďan a někdy v budoucnu budeme pokračovat kolem Labe dál, až do Hamburku J.

Termín na přihlášení: do 27.8.2015

Gábina


přejít na Brtsch-novinky
nebo na BBCC-novinky
nebo na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 17.08.2015