| 
		
		 fotky  | 
		
		 Borek Stoupa - oslava 60in  | 
		
		 restaurant Suterén  | 
	
  | 
  
menu:
Amuse Bouche – špízek caprese, olivy zelené velké, brusceta s rajčaty a bazalkou
Chody:
Vitello tonnato s rukolou a kapary
Bouillabaisse – rybí polévka, kruton a Aioli
Filet mořského vlka se salátem a beure blanc omáčkou
Citronový sorbet (koule) zalévaný vodkou
Zvolna pečená marocká jehněčí kýta a tajine omáčka se zeleninou, basmati rýže s piniemi a brambory
Narozeninový dort + malý dort take away, nápis 60 + jiskřící fontána
Víno:
Prosseco
Sauvignon Blanc – Nový Zéland Marlborow
Miguel Merino – Rioja
| 
			 
			přejít 
			na
			Brtsch/hlavní  | 
		
		 webmaster: Honza Brtsch - kontakt  | 
		
 Poslední úpravy stránky: 02.07.2015  |