Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
ŽiKyRo
(=Žižka - Kyjský rybník - Rokytka)

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná dne : 28. 2. 2004

Sraz:

10:30 na stanici metra B Florenc u Delvity, tj. výstup na zastávku tramvaje směr Karlín. Potenciální píchače prosím o dřívější příchod tak, aby měli v 10:30 jak dopícháno, tak dolepeno.

Trasa: 

viz mapka
trasa.jpg

Neptejte se mě na kilometry, protože měřítko skenované mapy je pro turistické účely zcela nevyužitelné. Ovšem vzhledem k tomu, že je to opět předjarní, teda rozcvičková jízda, tak to určitě zvládne každý. Navíc trasu mám vyzkoušenou jako odpolední vyjížďku.

černě značená trasa = trasa TAM : Florenc - vrch Vítkov (největší stoupání dne) - Pražačka - Krejcárek - Na Balkáně - višňovka - kolem Rokytky - Hloubětín - Aloisov - Kyje a Kyjský rybník - zde oběd v restauraci (doufám)

červeně značená trasa = trasa ZPĚT : výjezd a sjezd k Rokytce - u supermarketu Lídl (značeno otazníkem) pak rozhodnutí o další trase podle časových, náladových a meteorologických aktuálních podmínek tj.

Trasa z Vítkova od sochy Jana Žižky je vyslovená hřebenovka, podél Rokytky pak trasu známe.

Poživatiny: 

Poznatky o restauraci u Kyjského rybníka se snažím zjistit (tj. zda mají v sobotu otevřeno a od kolika) nicméně krajíček chleba v kapsáři a něco pro zahřátí v butylce se vám rozhodně neztratí.

Přihlášení: 

Uvítám, když mi (tedy Vrstevnici) oznámíte, že plánujete účast, ale když se i bez ohlášení objevíte na startu, budete i tak přijati s otevřenou náručí.

Mějte se zatím krásně a za týden ahoj.
Šlapej dál !

odkaz naVrstevnice


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
18.02.2004 10:20