Ahoj BíBíCíCáci! Akce BBCC

OkoHoBu

se koná ve v sobotu 8. 4. 2000.

Na Okoř je cesta jako žádná ze sta, roubená je stromama …

první jarní den je už dávno za námi a tak je nejvyšší čas udělat přítrž zimnímu lenošení. Zkrátka rychlostí blesku se blíží sobota 8. dubna, kdy nás čeká již III. ročník akce OkoHoBu - tedy Okoř a buřty v Houslích, takže tady je pár upřesňujících podrobností.

Kam při této akci pojedeme, to myslím již absolutně nikomu nemusíme zdůrazňovat a buřty letos budou skutečně v Houslích, takže nic nebrání tomu, abychom rovněž uskutečnili II. ročník v lezení na strom pro kapesníček.

PointGreen.gif (204 bytes) Srazy:

PointGreen.gif (204 bytes) Co nás čeká:
Tedy přesně samozřejmě netuším, co nám cesta přinese, ale plánováno je následující:

Od ZOO vyjedeme známou cestou podél Vltavy, mineme přívoz v Klecanech - POZOR kladu důraz na slovo MINEME, protože letos nepojedeme Únětickým údolí a tudíž není potřeba se převážet na druhou stranu říčního toku. Také pokud by někdo z vás chtěl čekat v Roztokách na parkovišti nebo u restaurace Maxmiliánka na pokraji Únětického údolí, tak vězte, že tam budete čekat dost dlouho a asi se nás letos nedočkáte.

Takže u přívozu dáme maximálně krátkou pauzu na pivo a pojedeme dále až do Řeže. Odtud přes řeku do Libčic a pak přes nějaké ty vesničky na Okoř (ale neděste se, přes Kralupy rovněž nepojedeme).

Na Okoři letos NEBUDEME, opakuji NEBUDEME obědvat v místní hradní restauraci a to ani tehdy, pokud hlady polezeme po čtyřech (stejně bychom umřeli dřív, než by nám to jídlo přinesli). Takže se jen tak pokocháme okolím a přes Juliánu a Hostivice dojedeme do Lysolaj, kde už na nás bude čekat Hanka s tácem skvělého koláče a pak se přesuneme do Houslí na buřtíky.

PointGreen.gif (204 bytes) Co vzít s sebou:

PointGreen.gif (204 bytes) Co bude připraveno:

PROSÍME, SDĚLTE DO PÁTKU MNĚ (Vr.) NEBO HANCE, KDO PLÁNUJETE ÚČAST, ABY BYLO MOŽNO ODHADNOUT MNOŽSTVÍ BUŘTŮ!!!

PointGreen.gif (204 bytes) Co nebude připraveno:

PointGreen.gif (204 bytes) Počasí: doufejme, že nám popřeje alespoň tak, jako v minulých letech. Pokud ho ale někdo umí objednat, tak ať se činí.

V sobotu na kolech AHOJ !!!

dotazy směrujte na:
EMailMikro.gif (96 bytes)
Vrstevnici ,
EMailMikro.gif (96 bytes)
Brziho ,
EMailMikro.gif (96 bytes)
Hanku
veškeré dotazy zodpovíme, takže kdo chce co vědět, spojení najdete v tabulce
BBCC


Poslední úpravy stránky: 23.09.2000 17:48