Milí BíBíCáCáci! Akce

BURČÁK

aneb Zpijeme si choboty do němoty

se koná od 27.9. do 1.10. 2000

Úvod:
Teplý, sluncem prozářený a bohatě probarvený podzim v krajině tak pěkné, jakou Pálava je, a navíc vínem oplývající, jedině ten vás může vysvobodit před nevyzpytatelnými akcemi nekonformních anarchistů, jakož i stejně tak nevyzpytatelnými akcemi konformních bankovních leadrů.

Sraz:
Příjezd ve středu od 16.00 hod. V případe zájmu je možné si domluvit ubytování již od pondělka. Příjezd je však vždy po 16.00 hod, protože naší ubytovatelé jsou zaměstnáni.

Cesta:
Z Brna směr na Mikulov, 8 km před Mikulovem uhnout na Pernou, nad kostelem pak rovně, dojet až ke sklepům. Dál cesta nevede, a tam to je.

jak z Mikulova na Pernou:

jak v Perné:
perna2.jpg (23147 bytes)

Technické komunikační detaily:
Pan Kořínek - telefon: 0602 563108.

Ubytování:
Ubytování ve dvou rodinných domcích - kapacita 21 lůžek, přihlášeno je však více (cca 30) lidí. Každá rodina by proto měla počítat s tím, že jeden její člen bude spát na zemi.

S sebou nutně:
   spacák a karimatku (potřebují pochopitelně pouze ti, kteří budou spát na zemi)
   pasy

Co nás čeká a nemine:
Kromě obligátního ježdění na kolech nás zejména nemine páteční večer věnovaný ochutnávce vín, a snad i burčáku z pozdního sběru, který probíhá až tento Čt a Pá, neb v neděli padaly kroupy. Tento termín je také stanoven s ohledem na to, že druhy den pak v žádném případě nebude možné jít, natož do práce. Předpokládá se ochutnávka vín z vlastní úrody, ale i ze šlechtitelské stanice. Za dobrého počasí nás také čeká cimbálovka.

Co za to:
150 Kč ubytování,
500 Kč za sklípek - veškerá konzumace, t.j. jídlo a pití v ceně
800 Kč za cimbálovku na hodinu, hraje 4 hodiny

Výlety: Pálava, Lednicko-Valtický areál, Podyjí

A co na závěr:
K dispozici je hřiště na volejbal či jiné hrátky. Heslo "hudební nástroje sebou" je snad již samozřejmostí. Do Rakous je to co by kamenem dohodil, a proto Vám připomínáme: pasy s sebou!

dotazy směrujte na EMailMikro.gif (96 bytes)Jáju a EMailMikro.gif (96 bytes)Zdeňka Fialovy.


Poslední úpravy stránky: 03.10.2000 13:03