Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Havel
Stížená možnost soustředění

BBCC

se koná dne: 21. ledna 1999 od 19:00

Ahoj lidi,

jak jistě všichni dobře víte, BBCC není jenom sportovní klub, ale je to klub sportovně-společenský. No a abychom si také trochu užili i té společenské části, máme tu jednu divadelní akci. Tentokrát jsme bohužel z časových důvodů neměli možnost zjistit váš zájem dopředu, takže představení zajistil Jirka Kr. a to následovně:

Kam půjdeme:
do divadla Na zábradlí (pozn. pro češtinářské šťouraly - původně tam bylo velké “Z”, ale po ověření z různých zdrojů vás mohu ujistit, že se píše malé “z”) – předpokládám, že všichni víte, kde se toto divadlo nalézá. Ale pokud má někdo z vás přece jenom trošku mezírky v místopise, pak je to poblíž Novotného lávky, přesná adresa je: Anenské náměstí 5, Praha 1 a dostanete se tam pěšky ze stanice tramvaje 18 a 17 Novotného lávka (což je nejblíže), ale sportovněji založení jedinci samozřejmě mohou v lodičkách a v kvádru běžet pěšky až ze Staroměstské nebo od Národního divadla. Na kole tentokrát výjimečně jezdit nemusíte, ale kdo chce …

Co uvidíme:
pro tentokrát je vybraná hra V. Havla Stížená možnost soustředění, o které bohužel nevím nic jiného než to, že je to pěkné a dá se to vidět i vícekrát (koneckonců docela slušnou zárukou je i herecké obsazení v divadle Na zábradlí).

Cena:

sponzorovat nás stále nikdo nechce, odborovou organizaci jsme ještě nezaložili, takže vstupenky si stále ještě musíme v plné výši hradit sami – cena je 120,-- Kč/vstupenku.
Brčova poznámka : Peníze v
BBCC - tedy ve vstupenkách (něco přes 2000,- Kč) má tentokrát Jirka.

Co potom:
až divadlo skončí, máme zamluvené místo v jakési blízké restauraci či hospodě (zajišťuje Jirka Kr.), kde můžeme o shlédnutém představení (a o přelomu tisíciletí) v klidu podiskutovat

Co udělat:
pokud se tedy chcete trošku kulturně povznést a máte náladu jít do divadla dejte vědět mě (Vr. – tel. 6845611, mel: radoslava.jandova@op99.vzp.cz nebo Honzovi – tel. 0602 235 295, mejl: brc@aquasot.cz) kolik lístků budete chtít (představení je vhodné i pro děti). Lístky je možno si koupit již teď v neděli 10. 1. na akci Šárka.

Příště:
do divadla se samozřejmě chystáme i v únoru a to sice na představení Divadla J. Cimrmana (bližší podrobnosti v tomto případě snad opravdu nejsou nutné) – bližší termín zatím není znám, ale rádi bychom začátek nebo konec února. Takže kdo chcete do divadla na Cimrmana, dejte vědět kolik chcete lístků (cena bude opět cca 120,-- Kč) rovněž mě nebo Honzovi a to do konce ledna – tentokrát již budeme vstupenky kupovat přesně podle počtu zájemců.

No a protože mezi společenské akce nepatří jen návštěva divadla, rádi bychom s BBCC v únoru také na ples. No a protože o žádné cyklistickém plese nevíme, je tady návrh Jarmily Vocetkové, zúčastnit se plesu od gymnázia Praha 3  – tedy ve čtvrtek 18. února od 20,00 hodinLucerně. Lístky jsou od 190,-- . Takže rovněž dejte do konce ledna vědět, kdo chcete jít a hlavně kolik lístků chcete.

Takže AHOJ!!! a kdo se neozve, tak holt nikam nepůjde…

Vrstevnice + Honza + Jirka Kr. + Jarmila


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
26.07.2002 11:40