Ahoj BíBíCíCáci! Akce BBCC

Berounka
zavírání vody 99

CanoeWaterfall.gif (2810 bytes)

se koná dne 6. 11. 1999.

Samozřejmě, že pokud bude chumelit, Berounka zamrzne nebo dojde k jiným klimatickým extrémům, nebude nikdo nikoho nikam nutit.
Jde mi ale o to, abych včas věděl, jak zorganizovat převoz řidičů, kolik masa ulovit, kolik našetřit rumu do čaje, atd.

PointYellow.gif (280 bytes) Start: Skryje (pod mostem) mezi 9:00 a 9:30
PointYellow.gif (280 bytes) 1. Zastávka: Branov - návštěva pamětní síně Oty Pavla (vstupné dobrovolné, zabere asi 20 minut)
PointYellow.gif (280 bytes) 2. Zastávka: Branov - tábořiště - konzumace předem připraveného guláše (variantně držkovky nebo zelňačky) a čaje dotovaného rumem
PointYellow.gif (280 bytes) Cíl: Zbečno (tábořiště)
PointYellow.gif (280 bytes) Terén: 1 nesjízdný jez, 1 rozpadlý lehce sjízdný jez, jinak mírně proudící, občas i peřející voda
PointYellow.gif (280 bytes) Délka: 21 km do Zbečna (v případě mimořádných sil lze dojet až do Nižboru - 33 km)
PointYellow.gif (280 bytes) Doprava: vlastními auty - podél trasy pojede jeden již zajištěný dobrovolník s gulášem, náhradním oblečením a kanistrem čaje, který dopraví řidiče z cíle pro auta.
PointYellow.gif (280 bytes) Lodě: půjčovnu poradí (a případně i dojedná ?) Brzi

Po břehu nepojede guláš ani držkovka, ale kulinářská kreace, které jsem dal pracovní název HALÍ BELÍ. Její složení zatím neprozradím m.j. i proto, že zatím krom základní ideje je znám právě jen ten název. 

Jinak dlužno připomenout, že je třeba celou akci vnímat i jako oslavu nadcházejícího 82. výročí  VŘSR. Lodě proto ponesou příležitostné označení "AURORA-1", "AURORA-2"  atd., velitelská loď ponese hrdé označení "POTĚMKIN". Na vhodnou přezdívku pro pozemní jednotku tímto vypisuji veřejnou soutěž. Střelba na Zimní palác se však nepředpokládá, protože Berounka není paláci výrazněji lemována.

Ahoj, Olda  EMail.GIF (928 bytes)


Poslední aktualizace této stránky: 23.09.2000 17:12