Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Štěpán
aneb Na Štěpána bez Štěpána ale s BBCC

BBCC

se koná na Štěpána - tedy : 26.12. 1998

Ahoj lidi,
doufám, že už vánoční úklid máte za sebou, napečené cukroví odpočívá v krabicích, všechny dárky máte zabalené, takže teď už jen počítáte dny, kdy už tady konečně bude Štědrý den – prostě u všech vládne klasická vánoční pohoda. No ale protože jsme díky tomuto předvánočnímu shonu lehce zanedbali svá kola a určitě už i vám se stýská po krátké vyjížďce, je tady zase jedna akce
BBCC – tentokrát je to v pořadí již 21. akce BBCC s názvem Štěpán (původně "Vánoční výlet") a bude to letos poslední výlet na který se společně vypravíme.

Sraz:  
v 10:00 hodin na známém místě před hlavním vchodem do ZOO (tím mám na mysli ZOO v Tróji).
Jak už jistě všichni víte, dopravit se sem můžete rovnou na kolech nebo autem – pro tento případ je zde k dispozici placené parkoviště u ZOO nebo neplacené parkoviště u lávky pro pěší přes Vltavu (je z druhé strany Trojského zámku a odbočit na něj musíte těsně před Trojským zámkem, dojedete téměř až k Vltavě a tam po levé straně objevíte parkoviště).

S sebou:

Přejeme všem členům BBCC klidné prožití Vánoc, hodně dárků pod stromečkem (vždyť jsme taky všichni byli hodní) a těm, se kterými se neuvidíme na Štěpána přejeme zdárné vykročení do roku příštího!

Vrstevnice + Honza

No a pokud budete mít nějaké dotazy (jak propečený má kapřík být, jaké množství vaječného koňaku je dostačující apod.), seženete nás na známých telefonech – na mejlech jsme, samozřejmě, pouze do středy.


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
31.07.2002 10:51